uppdatering påväg.

klämmer på värsta blogguppdateringsbomben. måste ta igen all tid jag inte bloggat känner jag. det blir i vilket fall en big överaskning.

pissutknut.

lite självdisciplin tack.

det får vara nog. snart gör jag slut med facebook. tar kål på min dator och slår sönder tvn. det är fungerar inte. jag har ingen självdiciplin. vill jag bli någonitng så får jag ta tag i saker och ting nu. och jag är seriös.

därför håller jag mig kort. ska inte slösa ännu mer tid på datorn.

puss.

hallå. hallå.


nu är ni borta.

usch fy blä va tråkigt det är att inte ha er i skolan. det har bara gått en dag sedan ni åkte men vaddå. dagen kändes som en evighet fast vi fick åka ifrån skolan tidigare och gå på uf-mässa.

men jag får väl se till att anpassa mig efter situationen och försöka göra någonting bra utav den. det kanske är dags för mig att skaffa en ny kamrat på skolan. en liten kompis som kan fylla ut i alla fall en liten del av det tomrum som ni har lämnat efter er. nej nu ska jag sluta klaga och försöka tänka possitivt istället. som tur är har jag några superdupersötbästa vänner kvar på ön som jag kommer utnyttja till fullo de kommande veckorna. så egentligen har jag inte så mycket att hänga läpp för. hehe. men nu har jag i alla fall gjort det ganska klart för er att jag saknar er och jag ser fram emot att få träffa er igen. om tre veckor. fysatan i gatan. det är lång tid.

nu orkar jag inte påminnas om er någe mer. nu skriver jag om någonting annat. ja. jag skriver om vad jag har gjort idag. bered er på ett äventyr.

vi hade kemi en hel dag i skolan. jippie säger jag bara. sen så var jag på uf-mässan med vendela en snabbis. men vi drog ganska så snabbt upp till gadd-chocklad-blablabla-gallerian för att titta på lite kläder. som alltid hittade vendela ett klädesplagg som hon gärna ville köpa. det var ett par enligt mig karlsson-på-taket-brallor som var väldigt tjusiga. finfina helt enkelt. men dyra.
sen så var vi tvugna att gå skilda vägar. jag till hedbergs med min käraste ellendellen och vendela till el gymo.

ellen var drop dead gourgous i sitt nya hår. hon luktade blomster-parfym av alla produkter frissan hade sprejat i hennes hår. hehe. vi drog till hedbergs för att fika. där inne så träffade vi på vilhelm och stina. två pratglada och gästvänliga personer som vi fick sätta oss hos. mycket trevligt. vi pratade om ditten och datten men till slut var det slut på det roliga och jag var tvungen att palla mig hemåt för att tillaga kyckling a la satai. det blev en lyckad middag och som amatör amatörernas kock så var jag nöjd med min insatts.

nu så märker jag att jag har skrivit ett såntdär inlägg som jag egentligen inte borde skriva. i min blogg har jag ju som motto att skippa skitsnacket men idag lyckades jag få med mig ganska så mycket. bra jobbat agnes. det är nog på grund av mitt ovanligt muntra humör. nu ska jag plugga och leva mig in i matematikens fantastiska värld. den är sagolik och jag älskar den.

puss.

min katt försökte rymma. part 2.



jag har en katt och hon heter sashimi. hon vill flytta ut men vi tycker att det är lite för tidigt för en sån liten katt att klara sig helt själv. så vi gör allt vi kan för att stoppa henne. nu har det kommit till den nivån att hon försöker sig på ytterdörrarna. det tycker vi verkligen inte om så dom försöker vi hålla låsta.

ksjdbalsc.

ful flicka.


fotboll.

jag har rent ut sagt jävligt ont i min kropp efter en fullspäckad fotbollshelg. två matcher spelades och en halv fotbollsplan räfsades. min axel gör ondare än ont efter allt räfsande och mina fötter är mosade sen fotbollsmatcherna. så om man vill hålla på med en sport där man har ständig pain så tror jag att fotboll är någonting att satsa på. helt ärligt. och om man tycker att blåmärken är snyggt är fotboll ett säkert val.

äsch. nu orkar jag ej skriva mer. puss.


ursäkta.

im not sorry for anyting men jag ursäktar i alla fall för min urusla uppdatering. den rent utav suger.
när jag ligger här i min säng och försöker komma på vad jag har gjort sådär på rak hand så blir det svårt. vad har jag egentligen gjort. men det behöver inte vara så noga.
grillade tillsammans med mina vänner som snart drar till ryssland för att studera och supa skallarna av sig. det var dåligt väder men skönt att sitta ute ändå. det grillades korv haloumi och grillspätt. det spelades blind vollyboll någonting jag själv rekomenderar den som har rent ut sagt astråkigt. det får dig på humör snabbt igen. jag lovar.
har dessutom varit sjuk hela lovet. jag är aldrig sjuk annars men eftersom det var lov så tog jag tillfället i akt och blev sjuk. någonting jag också rekomenderar starkt.
minns också att jag spelade fotboll i almedalen tillsammans med märta vendela joar och caroline. samma dag så skulle caroline och vendela gömma påskägg till varandra. har nog aldrig tidigare varit med om något liknande. kommer aldrig glömma när vendela och jag gick och letade efter alla ledtrådar som caroline hade gömt över hela innerstaden eller att caroline var tvungen att ro en jolle för att kunna ta sig till sitt final påskägg. vilka minnen säger jag bara.

skriver mer om mitt påsklov någon annan dag. orkar inte skriva mer.

puss

enlitenvarannanordberättelse.

Det var en gång en fin groda. Grodan ville en dag gå mot den stora sjön för att spotta på stenen där han hade en padda till vän. Grondans humor är ovanligt ovanlig. Den lilla råttan i dammen hade en cykelpump av plast. Cykelpumpen hade en funktion som kunde göra luftballonger utav ballonger. Grodan och råttan och paddan och rumpnissen som heter Olinda skulle lämna kvarteret vid sjön. Luftballongen steg mot bergstopparna som var gjorda av små mjukglassar. När dom hade landat på mjukglasstoppen bestämde gud att det skulle regna en massa fula godisbjörnar. Rumpnissen var ledsen för att hon hade glömt sin allra finaste och absolut skitigaste kanelbulle. Det var en vacker kväll som väntade. Olinda började tvivla på att han själv gillade mjukglassar. Han kände ensamhet och längtan efter potatismos. Det hela var en stor röra för drömmarnas Olinda. Saknad potatismos är det Olinda ogillar starkast. Han tittade på de andra med förtjusing över att dom gillade mjukglass så mycket, han ville också kunna äta mjuka glassar. Grodan mådde bra av att snarka medan paddan gjorde allt som stod på hyllan. På onsdag ska det bli tårtkalas. Alla är inte bjudna. Paddan var bjuden. Grodan var inte oinbjuden. Råttan väntade på inbjudan och Olinda hade mens så han fick komma. Idag säger Råttan god morgon natt. Konstigt va jag har funderat mycket över denna lilla historia som aldrig kommer bli publicerad. Vi säger hej tja till oss själva. För igår och i förrgår samt förra veckan visste vi att det skulle sluta med en fin bok. Den heter "Du lilla fula Groda som spottar på ballonger och gillar äckliga maränger slut".



gästspel på bloggen.

Kiss kiss kiss, usch vad jag är kissnödig. KAnske något man vänligtvis inte pratar om eller vill nämna i ett inlägg men jag kände att jag verkligen vill dela detta med er alla. JAg är kissnödig, något så otroligt. Saken är den att jag inte kan kissa eller alltså det kommer inget, inget kiss. Inte ens lite. Så jag sitter här, kissnödig, som få dessutom och lyssnar på Håkan med mina fin fina vänner! Livet leker, jag är glad och kissnödig för livet...

blir glad när jag får vara med er.

snart åker ni till russia era spfånar. det kommer kännas tomt utan er. ni är liksom inga som går att ersätta. så är det bara. kommer sakna er much. vill att ni ska veta det. i morgon blir det grillning med ett fint gäng människor och det är någonting jag ser framemot. hoppas dock inte att vädret blir detsamma som idag. för dagens väder var långt ifrån fint. det tyckte i alla fall jag. vi får hoppas att den lilla grillen bengt hade att erbjuda räcker till 16 pers men det ska nog inte vara några problem. hehe. nu ska jag ta och plugga lite innan jag tidigt går och lägger mig.

godnatt.

dagens.

dagens frukost och påskägg letning kommer bli asbra. det känns som att är precis en sån dag idag som man bara vill göra massa sköna saker. inte minst på grund av det vackra vädret utan också för att man var uppe lite för länge igår kväll. så det är dagens planering. kommer säkert hända en massa intresanta saker på vägen. det tar jag ikväll i sådana fall.



pussich.

hallå hallå. det här är x 22.

hade det väldigt mysigt igår med mina sköna vänner. vi grillade åt och drack påskmust i det vackra men kalla vädret. sen bar det av till vendelas hus där vi såg film chatroulettade lite och käkade påskgodis. vi hade det allmännt gött helt enkelt. därför tänkte jag dela med mig av kvällen i form av bilder här på blöggen.



pöss jag lovar att jag inte har löss.

aldrig försent för edelweiss.


RSS 2.0