en liten del av putte i parken-skaran 2010.


baby baby baby.


vad gör inte endel för pengar.


homecoming.


skriver ifrån en vacker dator.

haha, nu har märtas vackra dator arrived. otroligt stolt över henne.
peace out!

hallå mina fötter är blå.

Nej, nu räcker det. Varför tål mina fötter ingenting? Finns nog inga klenare fötter än mina. Dom ser ut som två gamla blåslagna-pensionär-fötter efter bara några träningar. Tack vare fotbollen. Tack för all del. Det var jag väl ändå värd. Polisen kommer arrestera mig för misshandel av mina egna fötter så som dom ser ut. Hoppas på att tiden läker alla sår för jag vill inte gå runt med blåa fötter. 
Peace out!

en bättre låt.


saknar sommaren.

därför lägger jag upp denna korta filmsnutt. för att bli påmind liksom.

mummma.

har haft en grym helg. intensiv, rolig och allmänt bra. har precis ätit upp en snickers som för övrigt var god. ovanligt god om jag ska vara ärlig. denna vackra dag började jag med att slöa hela förmiddagen. det behövde jag verkligen. sen så gick jag ut tillsammans med ellen i det sköna svala vädret som ön haft ett tag nu. vi hämtade hunden cilla hemma hos ellens mosters familjs hus för att ta med henne på promenaden. vi gick säkert en halvmil minst. när vi skulle lämna tillbaka hunden så bjöds vi in på fika. det var väldigt gott. sen så gick ellen hem till sitt och jag till mitt. när jag kom hem så upptäckte jag att jag fått en blåsa på stortån. tack för det converse. jag vill sist men inte minst tacka alla mina underbara vänner för en förgylld helg. youre the best. the best i ever had.
peace out mates.

porrigt party.


funderar.

sitter i skolan funderar över mitt liv. vem jag är. vad jag borde göra för att vara värd en plats i samhället. hur jag på bästa möjliga sett kan rädda världen ifrån undergång. det är mycket som snurrar runt i huvudet på sjuttonåriga agnes aldrin denna vackra dag.

peace out.

den nya jokern.


home sweat home.

denna onsdag var en bra onsdag. sov länge. åt sent. träffade ellen the best som jag tillsammans med handlade ingredienser till smoothie. vi åkte hem till henne. blandade ihop två smoothies som vi kompletterade med varsin kola- och pepparkaka. det var underbart gott. vi underhöll oss med att kolla på paradise hotel. sen var jag tvungen att gå hem för att jag skulle gå på träning. jag kom precis i tid till a7 där vi hade samling för att sedan åka vidare till västerhejde. vi fick mest spela så det var roligt. nu ska jag sova och sedan gå och lägga mig i min feta säng.
peace out bitches.

bra början på dagen.


tack.

från och med nu så ska jag börja skriva regelbundna inlägg kombinerat med musik och annat skräp man kan hitta på youtube. inte bara för att göra bloggen mer personlig utan också för att uppnå de mål som mina vänner tycker att min blogg inte har uppnått riktigt. jag tackar er för er ärlighet. jag vill också bara säga att jag älskar er mina vänner som för hoppnings ser det här och vet vilka de är. tack för att ni gör min vardag så rolig som den faktiskt är. och glöm inte bort att på fredag så gäller det.
peace out!

robot making on the schedule.

haha, iv-perioden har precis tagit sin start och jag har på något otroligt sett lyckats hamna i klassrummet där målet är att kunna tillverka och förstå hur robotar fungerar. jag har 4 intressanta och minst sagt lärorika veckor att se fram emot. jag har verkligen zero förkunskaper eftersom jag brukade sova på de tekniklektioner jag en gång i tiden brukade ha. kanske hade varit en bra idé om jag varit vaken men den förlolrade tiden får jag ta igen nu. jag lovar att jag kommer ha lärt mig ganska mycket när kursen är klar och mina kunskaper kring robotar kommer ha ökat drastiskt.


tagen ur filmen irobot.

peace out.


heartless.


knock you down.


det var tider det.


kanye best


P.H.


paradise hotel.

i have a confession to make. i have a cruss on the reality show paradise hotel. it is so embarrassing but i just can´t stop watching it. if there´s someone out there who could help me or give me any advice concering my problem please contact me.

peace out.

little britain.


RSS 2.0