hej jag måste börja videåblågga.

i fortsättningen ska jag bara videoblogga. vill göra denna blogg en gnutta unik så alla inlägg kommer hedan framöver bara vara i videoformat. hoppas det inte gör någon ledsen. hehehehehe. det skulle förvåna mig.

puss och adjö till alla skrivna inlägg. hej framtida videåblåggandet. shit hur ska detta går.

bredan.

idag bär det av till café breda blick för frukostbuffé och möte. frukostbuffén på breda blick är outstanding och jag längtar dit. får väl ta med något i form av en kamera och fotografera den. jag kan lova att man blir mätt bara av att titta på den. så ett tips till alla som ska äta buffé. låt någon annan servera dig den mat du vill ha ifrån buffén så du själv slipper se maten som är upplagt och förberedd. för om du gör det så lovar jag dig att du kommer orka äta mer än vad din vän som hämtat din mat åt dig kommer orka äta.

hejdå

inte helt fel. men för jävla dyr.



vill bara säga att klänningen blev funnen av maria (blogg länk: http://shoppingfri.blogspot.com/) min föredetta shoppingalna kusin som för tillfället inte är någonting mer än mig fina kusin. tack vare hennes personlighet och sinne för stil passar vi så jävulskt bra ihop. love to you. tyvärr så blev det ingen klänning för mig den gången. främst på grund av min ekonomiska kris men även pga den frågan jag alltid ställer mig innan jag köper någonting (eller i alla fall ofta). kommer jag någonsin att använda den här/det här. kanske det eller kanske inte. och när ska jag hitta tillfälle att gå runt i denna fina klänning när jag till och med har svårt att hålla mina oanvända kläder hela och rena. jag vet precis vad som hade hänt om jag hade köpt klänningen (som var way to expensive trots reapris). jag hade spillt choklad på hela skiten. jag lovar. det gör jag på alla mina finaste kläder. jag talar faktiskt sanning nu. inget skämt. om du skrattar dödar jag dig. för jag har fan minst en chokladfläck på vartända jävla plagg som ligger i min lilla fula jävla idiot helvetes garderob (fan va jag hatar min garderaob)  fan va jag hatar chokladfläckar.

nej nu ska jag fan sluta skriva. fyfan vilket inlägg. fan. fan. fan.

puss och kram.

oj förresten. om ni undrar så är fjortisen på bilden jag. 

my black beauty.


du är billiga snygga slanka stilrena kamera. jag längtar efter dig och din skönhet. jag vet att jag kommer knarka dina egenskaper mer än någon annan ägodel jag har. så när du kommer till mig canon ixus 100 is så får du allt hålla i ditt lilla objektiv för jag kommer fotografera med en jävla fart kan jag säga dig.

bora bora in my dreams.

åh va jag vill dit. efter att ha sett filmen trubbbel i paradiset så kan jag inte sluta tänka på den vita sanden. det ljusturkosa vattnet och de fantastiska bungalowsen ute i vattnet. paradiset heter bora bora och ligger cirka 260 km nordväst om tahiti enlig wikipedia. det hade varit en rena rama dröm att fått åkt dit. men det får ske någon gång efter min och marias resa till hawaii som vi ska göra.



vackert vackert vackert vackert vackert. bora bora här kommer jag.





ett inlägg med bilder.



agnes och jag vi är goda vänner fast än mycket olika. agnes har kort hår jag har slitet och långt. men två saker har vi gemensamt. vi båda heter agnes och har sommarstugor i vänge.

japp. så är det.

peace out i shout.

RSS 2.0