Kära älskade Donnergymnasiet

Dess karaktär, dess karisma, elever och lärare. Donnerandan representerar kärlek, gemenskap, omtanke och vänskap.
Någonting helt speciellt, någonting man inte kan sätta ord på, ligger och pyser i varje klassrum.
En elev är av lika stort värde som en lärare och tvärt om. Här kan man vara sig själv utan att bli hånflinad åt.
På Donner kan du vara den du är och här finns inga gränser. Ingen taggtråd mellan lärarrum och klassrum. Här finns inga låsta dörrar. Lärarna skrattar högt med sina elever när de sitter i matsalen och tillbringar en lunch tillsammans.
Donnergymnasiet är för mig mitt andra hem. Min andra trygghet som jag kan förlita mig helt på.
Tack för de snart 3 gångna åren.
Peace and love

Kolla jag kan trolla

Jag har magiska fingrar.
Med dem kan jag åstadkomma stora ting. Som exempelvis...
att förvandla mitt "helvetes-kaos" till garderob...
till någonting helt magiskt. Vänta så ska ni få se.
nära nu..
nu händer det snart..
aaaaaahhhhh...
pooooffffff

Istället för around the world

"Around the Shoe"








Åh jag drägglar! My new partykängor kommer anlända om bara någon vecka.

Sttöööört snygga!!!
Gaaah!
Nu ska jag sluta vara så ytlig av mig.


Prioritera om för bättre resultat.

Nu ska det banne mig hända saker.
Mitt huvud står stilla och jag har stått  och stampat på samma ställe nu ett tag.
Har bestämt mig för att det måste ske någon slags förändring för att jag ska kunna gå igen.
En förändring i mina beslut och val.
Förhoppningsvis kommer det ge mig bättre resultat.
Har därför beslutat att mina studier står högst upp på prioriteringslistan.
Så länge jag inte sköter mina studier får jag varken utnyttja FB (facebook) eller gå in på internet över huvudtaget.
Så enkelt är det bara. Ingen TV och ingen dator.
(punkt slut)

Nu är det klippt igen.







Nej, nu får du sluta ta så många bilder på dig själv. Du skämmer ju ut dig!!

Haha, okej då. Sista bilden får representera ett ganska konstigt adjö.

(måste ändå säga att jag gillar den här frissyren starkt) Snart åker allt känner jag nästan. Hår är för det mesta bara i vägen. Det tycker i alla fal jag. Sen är det alltid kul att experimentera med hår. För faktum är att det oftast växer ut igen. Om man inte har otur.

Åh, min herre gud.

Om gud hade funnit så hade han inte straffat jorden så hårt. Han hade muterat alla djur. Gjort dem smarta, någonting som människan absolut inte är. Vi påstår oss vara intelligenta. Smarta med andra ord. Då skulle jag vilja fråga alla där ute, alla människor såklart, är det smart av oss att köra bil? Är vi smarta när det kommer till att välja vad som är rätt mellan att äta kött och äta grönsaker. Bevisar vi vår intelligens genom att döda världen? Nej. Varför visar vi inte hur man egentligen borde använda intelligensen som vi påstår oss vara födda med? Vi säger att vi kan utföra stordåd. Jaha, när hur och var då om jag får fråga. Visst finns det många människor som arbetar för en bättre värld, men det går åt att alla hjälps åt. Tillsammans är vi alla så mycket starkare. Vi kan inte vara egoister hela våra liv. Vi måste kunna visa den generösa sidan av oss. Visa att det går att samarbeta. Människor motarbetar varandra hela tiden, dags att sluta upp med det. Jag vill i alla fall att världen ska vara en plats för alla, oavsett ursprung, identitet, språk ect. Du fattar nog vad jag menar. Varför kan vi inte bara starta om på nytt. Skapa en värld där alla är välkomna. En värld som inte liknar den vi lever i idag. Ett rent ut sagt kaos. Vill vi ha det så i framtiden? En värld som håller på att gå under jorden på grund av krig, överkonsumtion, fattigdom, terrorism, matbrist och klimatförändringar. Nej, nej och åter nej. Det vill i alla fall inte jag. Jag hoppas och önskar att alla håller med mig om denna fråga. Annars blir jag rädd. Jag är rädd, men det är inte konstigt. För i det samhället vi lever idag så finns det tendenser till krig även i Sverige. Kanske inte just idag, men när extrema socialister, med andra ord rasister, har etablerat sig mer än idag så vet man inte vad som kan hända.
Värt att tänka på.

Sjuk?

Jag vet att jag kanske inte ska sitta och påstå att jag är sjuk eftersom jag sitter uppe såhär sent. Men faktum är att jag inte mår speciellt bra och jag måste verkligen bli frisk. Får inte bli/vara sjuk.. Så är det bara. Det är det absolut värsta jag vet.
Förresten så måste jag berätta en sak. Jag ska pierca mig. Nästa helg händer det. Det kommer bli sjukt apa fett.
Sen har jag beställt ett par silvriga dr. martens. Någonting jag har tjatat om i evigheters evighet att jag ska investera i. Nu hände det äntligen och jag kommer vara en lycklig människa när de anländer hem till mig. Minst lika lycklig som jag är nu i alla fall.
Hm, någonting annat som hänt. Jo, bad mamma klippa mitt hår, någonting hon självklart gick med på. Känner verkligen att det är så värt att få det gjort gratis av mamma, och minst lika bra klippt, utan att behöva betala 500 spänn för en jäkla klippning. Förresten så tycker jag att alla som överväger att gå och klippa sig på nyans inte borde göra det. Stört dålig service. Bokade en tid på internet. Kl fem på fredag eftermiddag. Nej, då kunde inte den som skulle klippa mig för att hon skulle iväg. Jaha, tänkte jag, kan du klippa mig på måndag eftermiddag eller tisdag/onsdag? Nej, det kunde hon visst inte.. Så nu har jag dissat det stället. Ska fortsätta låta min mamma klippa mitt hår. För hon är minst lika grym på det jämfört med nyans-frissör-bruden- som var SÅÅ upptagen med annat.
Nu ska jag dämpa min huvudvärk med lite piller sen kommer jag däcka i min säng. Hur skönt som helst!
Förresten, Märta! Så här ser en varghund ut! Grymt stor hund. Fast just denhär bilden är ju lite roligt vinklad.

Du fina vän

Jag hade verkligen saknat dig när du var borta.
Var går vi inte om till Surfers när vi inte träffats på en hel vecka.
Du är verkligen en vän du Ellen. Du ligger mig nära om hjärtat ska du veta. 
Efter studenten börjar ett nytt äventyr Ellen. Och i mitt äventyr spelar du en stor roll. Det har du alltid gjort och kommer alltid att göra.
Hoppas du vet det. Älskar dig av hela mitt hjärta

Ut och springa av sig

Ibland så får jag så kallade ryck. Idag fick jag det. Har inte tränat på evigheters evighet, flera månader menar jag med det, så jag kände att det var dags. På med träningskläderna och ut i springspåret. Det kan väl inte vara en så stor utmaning. Jag menar, jag har ju tränat hela livet och alltid kunnat springa. Konditionen, den ligger säkert där inne i kroppen någonstans och bara väntar på att visa vad den går för. HA HA HA! Ett STORT skämt. Jag var heeelt död efter en kilometer. I snigelfart slingrade jag mig fram på trottoaren och det ända jag kunde tänka på att den ända jag ville var att vända om och gå hem. Värsta fysiska samt psykiska utmaningen jag vart med om på ett tag. Men jag bestämde mig i alla fall för att slutföra allting någorlunda ordentligt och väl hemma däckade jag, minst sagt, så fort jag klev innanför dörren. Mitt hjärta dunkade, och blodet i kroppen pumpades runt i minst 110 km/h. Kändes helt ärligt som att jag skulle kollapsa där på golvet. Svetten rann och jag gjorde säkert av med en liter svett under hela joggingturen. Nej, jag får ta och ta tag i mig själv och börja träna mer så jag slipper känna mig så svag som jag faktiskt är just nu. Hade en svag förhoppning att den vegetarianska maten skulle kunna hjälpa mig en bit på fitness vägen men tydligen inte. Man måste tydligen träna för att bli stark också. Det går inte bara att äta spenat. Synd är det. Äta är mycket roligare än att träna. Har endel planer på hur det där med träningen ska gå till men just nu fokuserar jag på annat.
Matteboken är svår att motstå, måste fortsätta arbeta med den. Känner mig lite sjuk också. Äsch, fuck that. Jag blir aldrig sjuk.. eller?

04.55

Jag var uppe länge igår. För länge. Gick inte till sängs förrän närmare femtiden. Det känns idag.
Dagens aktivitet fick bli att köra bil med mamma som lärare. Efter två körlektioner med henne känner jag verkligen att jag lärt mig mycket. Hitta dragläge, växla, starta i uppförsbacke, parkera och osv. Ja, jag kan helt enkelt köra bil som vilken annan människa som helst. Tack vare mor min. Nej, jag har lång väg att gå ("köra") innan jag över huvud tag kan börja tänka på körkort. Är minst sagt avundsjuk på alla som redan har det, vill också! Eftersom jag fyllde arton för mer än ett halvår sedan så känns det minst sagt surt att inte ha kommit längre än vad jag gjort.
I en sådan här fin volvo kör jag runt i när jag övningskör just nu. Klassiker!

Manisk effektivitet och så jävla grymma vänner

Sorry girls för att jag skyndade ut er ur mitt hem, kan lova att toabesöket utnyttjades väl. Jag syftar såklart på Märta och Carro. Två gudomligt fina vänner som inte är som alla andra. De två är beviset på att man inte behöver anstränga sig som person för att vara underbara. De har begåving må jag lova. Om ni vill få tips på hur man ska vara en bra människa så gå till någon utav dem, eller varför inte båda? De är inte perfekta, men vem fan ä perfekt om jag får fråga? Jag tycker att de är perfekta på sitt sett. För det handlar inte om att vara perfekt utan om att kunna vara stolt över sig själv och andra, som att kunna uppskatta andra utan att bry sig om vad som perfekt eller inte. Hur man så att säga "ska" och inte "ska" vara. vad är det för jävla skitsnack. Märta och Carro dömer inte mig. De tar mig för den jag är. Jag är en lyckligt lottad människa att ha såna vänner. Som stöttar mig på riktigt. Jag avundas dem och är därför stolt över dem. De är grymma och jag erkänner ofta det inför dem, hoppas jag.. Rätta mig om jag har fel. Om det inte är så att jag gör det så borde jag börja med att göra det oftare, för det är de värda. Vi står upp för varandra. Vi sviker inte. Snackar inte skit bakom ryggen på varandra. Vi är helt enkelt inte som de flesta andra som är av det kvinnliga könet. Åh det är jag banne mig glad för. Skrattar högt inombords när jag tänker på allt skitsnack som folk lägger ner tid på att bry sig som. Lägg ner det där! På gymnasienivå kräver finns det inte direkt något kursmål som skitsnack täcker. Jag tänker bara på all den tid som människor skackar skit istället för att utnyttja tiden på något vettigt i stället. Som att exempelvis plugga. Fatta vilken grej det hade blivit om alla började plugga istället för att sitta om disskutera vem som låg med vem på "den där festen" och om hur fult andra klär sig. Jag tror helt ärligt att många hade fått garanterat ett mer MVG i skolan. Garanterat. Så för dig som anser att du disponerar din tid fel, och ofta på skitsnack så kanske du detta kan ge dig en tankeställare. När jag säger att jag vet säkert att mina allra närmaste vänner snackar skit om mig så tänker du säkert det inte är någotning som jag kan veta. Nej, det kanske inte. Men jag har förlitar mig på mina vänner och att de inte går mig bakom ryggen på ett sånt sätt. Ens närmaste snackar inte skit om en. Så enkelt är det bara. På riktigt så litar jag på mina vänner och det är jag riktigt glad för. För jag menar, tänk de som aldrig har någon att lita på, att alltid gå runt medveten om att folk snackar skit om en. Nej, dags för lite respekt och time to grow up vill jag bara säga till alla er som känner att de lägger ner allt för mycket tid på att snacka en massa billshit.

Jag skulle härmed vilja avsluta med att berömma underbaraste Carro för den otroligt magiska kladdkakan som förgyllde min kväll och Idol. Tack! Och märta, för att du är för jävla grym! Du är värd så himla mycket ska du veta. Det är ni båda!

Sen vet jag inte riktigt vad manisk effektivitet har för innebörd i denna text. Två ord som representerar mitt nuvarande. Klockan är fem över två och jag är så pluggsugen. Går knappt att beskiva. Det liksom rycker i fingrarna när jag tänker på min läx/uppgiftshög som bara inväntar flitigt arbete.

Nu jävlar ska det smällas ballonger! Så jääävulskt speeedad!

RSS 2.0