sashimi attempt to escape. part one.



sashimi smider planer.



vem vet. hon kanske lyckas rymma.

fortsättning följer. kissemjao.



gåsemora. fårö.

gåsemora är en vacker del av fårö. det var fullt av fåglar och vi bodde nära havet. huset var litet men fint. med helvita väggar, tak och golv fick man känsla av sommarstuga och lov. det duggade och blåste nästan hela tiden. det kändes nästan som att tiden stod stilla där ute. under visiten så fick vi också sällskap av små körkmackorna som bodde i väggarna i huset. ett umgänge jag helst av allt sluppit. min fobi påverkades mest av att ha fått en på min hals i samband med utflykten. fy vilket obehag jag kände när jag insåg att jag hade en livs levande insekt krypande längs med halsen.
någonting jag också vill punktera här är att jag har pluggat en hel del den här helgen. mycket intressant. eller inte.

här har vi en körkmacko.


sweet dreams mi blogg.


the game is on.

tvunge att rappa upp mitt tempo nu. fotbollsmatch i slite. sen måste jag vrålplugga resten av dagen.
att bropå någonting helt annat så tycker ja att veck i pannan är fint. så jag tänkte lägga ut några här.




piss öut

för trött. tyvärr.

lämnade mina söta vänner små. som låg på varandra i soffan och sov. orkade inte se klart filmen så jag gick hem. var nog bäst för jag måste upp tidigt. godnatt på er. tack för en fin kväll.

puss

och hon gör det igen.

bara för att jag tycker om att försöra saker betyder inte det att jag vill lyckas förstöra allt. se bara vad som hände med mina sprillans nya skor. antigen så heter för att jag egentligen heter starke adolf eller så var det bara min vanliga otur. men mest troligt är nog att skorna har sjukt dålig kvalite. kolla bara in bilden nedan. pinsam kvalite. jag ska stämma dom jävlarna. mahaha.



men lite roligt är det trots allt. kan liksom inte sluta småskratta.

det var igår det.

en liten bildresume av dagen.


pigga och glada tjejer. inte alls deperimerade och ledsna.


och märta fick till det. igen. smilelisgropen fann sitt rätta jag på denna bild. vacker.


bara för att. alla utom maja och jessica tittar åt ett annat håll.


märta putar helene spänner. muy snyggt tjejer.


inga komentarer utlämnas till denna bild.


maja ville ta posandet till en annan nivå och lyckades. jag gillar den starkt.


match.

okej. kom hem för ett litet tag sedan och klockan har hunnit bli så mycket som halv tolv. det känns lagom bra när jag kom på mig själv att jag hade en filosofi uppsatts att skriva tills i morgon. den ska handla om vad meningen med livet är för mig. just nu så känns det som att meningen med mitt liv är att utnyttja den tid jag har till att studera och göra bra ifrån sig i skolan. and thats it.

fotbollsmatchen gick bra. eftersom jag har någonting emot stora bokstäver och en massa annat krims krams på min blogg så kan jag inte skriva bra med stora bokstäver. det blir lite svårt. men det var riktigt skönt att få springa av sig och kul att få spela med riktigt schyssta tjejer. bra. med stora bokstäver. hehe.

sen vill jag bara säga till alla er som inte ska åka på peace and love i sommar att ni defenitivt kommer missa endel. herregud vilka bra band säger jag bara. tack för informationen om miike snow caroline. det gjorde faktiskt en ganska så stor del av min dag. slängkyssar ifrån min skärm till din.

det kommer bilder ifrån dagens ståhej senare ikväll. promise. nu hade jag tänkt dela med mig av en bra låt.

puss


myspys.

nu bär det av till ellen. we are going to have onsdagsmys in her stora feta hus. i  really love my life sometimes.
goodbye.

lika. fast ändå olika.






ser ganska många likheter mellan de här två videorna. men vem var egentligen först med idén och vilken av videorna är bäst. jag har svaret på båda frågorna. den som svarar rätt först vinner ett kilo bambu skott på burk, ett gammalt rymdskepp och en enkelbiljett till den kanibal bebodda ön humulumu.

fred is out.

fine kvell.

hej hopp snopp. nu var det dags igen. åh va det här är tråkigt. jag hatar att blogga. jag menar det. jag talar verkligen ifrån hjärtat när jag säger att det är det tråkigaste som finns. men jag gör det för mina trogna läsare som inte existerar. speciellt till min bästa vän märta som är en utav dom så kallade trogna läsarna. när jag frågar om hon har läst mitt senaste inlägg himlar hon med ögonen och säger: mmm. det har jag gjort. verkligen.

kan man ha en mer ironisk och omtänksam kompis än så. hon är allt för bra skön hon. och som vendela. ännu en till av mina bästa vänner har inte ens mitt nummer inlagt på sin mobiltelefon. jag vet inte men hon kanske har glömt bort att jag har en fullt fungerande mobiltelefon eller att jag faktiskt existerar. jag säger bara tack för den kompis. haha. känner mig lagom dissad. men jag gillar dig ändå.

det var allt för mig. fuck you.

gå och dö väl.

p.s. glöm inte bort att du är värdelös.

ledsen.

då var man i skolan utan er igen. kanske bra att börja vänja sig. för snart drar ni iväg på en resa till ett land utan mig. i tre veckor ska ni vara borta. jag hoppas att de veckorna blir väldigt korta. nu är det dags för mattematik och fysik. gud det känns verkligen som att jag har huvudet på en spik. hoppas jag får mycket gjort och att allt går som smort. för jag orkar inte plugga hemma gud det här är verkligen ett dilemma. nu ska jag snart kila min kos innan den här flimmer datorn hinner göra min hjärna till mos. vill först bara berätta för mina vänner hur jag känner. jag saknar er nu och så blir det ofta när jag inte med er i skolan kan softa. snacka skit och herregud vad jag älskar er komik. hoppas det här rimmet var roligt att läsa nu ska jag in på lektion och jäsa. oj jag menar studera såklart. ha det bra och jag hör av mig snart.

piss ut knut


the box.

såg precis filmen the box.

en låda med en orörd knapp leveraras till en medelklass familj i langley virginia. lådan visade sig vara sänd ifårn en mystisk man vid namn arlington stewart som tidigare råkat ut för en hemsk olycka. familjen råkar precis vara inne i en ekonomisk kris när arlington stewart dyker upp och berättar om lådans erbjudande. tryck på knappen och få en miljon dollar men det finns såklart en hake. om man trycker på knappen så kommer man inte bara bli rik utan också stå i skuld för någon annans död.



spännande men orealistisk. kan tycka att den är värd att se.

peace out i shout

ksjdbfakxcv.

en snurrig dag. men en vacker dag. som jag tyvärr sov bort.

tack för gårdagens fest viktor. det var mycket trevligt att dansa till hög husmusik. precis vad jag behövde. lite dansterapi är aldrig fel. förlåt för fläcken. vin ger som sagt inga vackra fläckar och det kommer jag ta lärdom av resten av livet.

var för trött för att plugga. sov bort ganska mycket tid och hade svårt för att förstå alla mattetal. men livet är väl kanske inte alltid en dans på rosor. det hör till.

musikdirekt var kul. det finns så många duktiga musiker men det är som sagt inte alltid den bästa som vinner.

nu väntar en stor säng som min trötta och utmattade kropp äntligen ska få vila sig i. imorgon väntar ännu fler äventyr. en massa tråkigheter och utråkande uppgifter att ta tag i helt enkelt.

piss ut knut

feeeeest.

fest på g. so fuck you visby. klinte here i come.

piss ut

ack visby

det är min stad det. så kommer det alltid att förbli.

sommar sår.

visst längtar man efter sommaren. men endel minnen gör så att man i alla fall inte saknar den.
brända läppar är ingen hit.

peace and love 2010.

nu är det klart. från den 28 juni till den 3 juli kommer jag befinna mig i borlänge. det kommer bli stört kul. vilka band säger jag bara. det kommer bli minst sagt roligt.

piss ut

p.l.u.g.g.a.

jaha. då satt man i skiten igen. så ovanligt agnes. det händer ju verkligen aldrig. nej. sämre pluggerska finns nog inte. det här med att plugga är ett problem som jag har fått lida av hela mitt liv. inte för att problemet inte går att lösa det är bara det att jag är så odiciplinerad och ofokuserad. det här ska bli min vändpunkt i livet. från och med nu ska jag för all framtid planera min tid väl och strukturera mitt skolarbete så att jag hinner njuta lite av livets gooda stunder också.
piss out

applåder för den här dagen.


min farliga vän helene.


märta pratade om viktiga saker.


mycket viktiga saker.


min verkligehet är allt bra rolig.


den gör mig så. glad.


dagens outfit tilldelas arne. riktigt stilig. applåder.

ska bli roli.

hej. idag har jag varit en tråkig dam. i morgon blir jag rolig igen. puss

dagens korta bildresumé.

det vackra vädret lockade. så jag tog en promenad.

kom hem. fotograferade en vacker katt.
tog en promenad med denna härliga mänska.
det var en fin promenad.
senare på kvällen ringde min söta vän upp mig. baka en kaka kanske. det var roligt.

nu är dom påväg.

women 1490


okej. här kommer dom.

en av dom fick inte av sig ringen.

en annan försökte sig på en pose.
en tredje förvandlades till räv och en fjärde funderade.
räven blev dock inte allt för glad när en annan kom och störde.
en femte lekte fotomodell och putade med läpparna.
och en sjätte mycket seriös kvinna lyckades igen. vackert.

okej. uppdatering på gång.

jag säger bara en sak. fyfan va jag är dålig på att blogga. punkt.

RSS 2.0